Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η Betrebels.com πιστεύει ακράδαντα ότι είναι ευθύνη της να διασφαλίσει στους παίκτες που την εμπιστεύονται ότι η συμμετοχή τους στην πλατφόρμα της θα είναι μία ευχάριστη εμπειρία. Αν υποπέσει στην αντίληψη της διοίκησης της εταιρείας ότι κάποιος παίκτης αδυνατεί να ελέγξει τον ενθουσιασμό και την παρόρμησή του για στοιχηματισμό, τότε η εταιρεία επεμβαίνει ώστε να τον βοηθήσει. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Gamcare, ο οποίος παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους πρόβλημα.

Με σκοπό την αμέριστη βοήθεια προς τους παίκτες της, η BetRebels έχει συμπεριλάβει υπευθύνως στην ιστοσελίδα της, τις εξής υπηρεσίες:

 • Σύνδεση στο GamCare.
 • Βοηθήστε τον εαυτό σας και βρείτε πληροφορίες επίγνωσης.
 • Πληροφορίες και εργαλεία για προστασία των ανηλίκων από την πρόσβαση στην πλατφόρμα της.
 • Αποστείλετε e – mail ώστε να θέσετε όριο στις καταθέσεις σας.

Διατήρηση Ελέγχου

H πλειοψηφία των παικτών της BetRebels στοιχηματίζει μέσα στα οικονομικά όρια που αντέχει ο καθένας εξ’ αυτών. Δυστυχώς όμως για ορισμένους παίκτες αυτό καθίσταται ιδιαιτέρως δύσκολο. Για να διατηρήσετε τον έλεγχο των στοιχηματικών σας συνηθειών, και του τρόπου με τον οποίο ποντάρετε, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας τα κάτωθι:

 • Ο στοιχηματισμός πρέπει να γίνεται με αυτοσυγκράτηση, χρησιμοποιούμενος ως μέσο ψυχαγωγίας και όχι με σκοπό το χρηματικό κέρδος.
 • Αποφύγετε να καλύψετε απώλειες.
 • Στοιχηματίστε μόνο όταν έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ενδεχόμενες απώλειες.
 • Καταγράψτε την ώρα που στοιχηματίζετε και γνωρίζετε πάντα το ποσό των χρημάτων που ξοδεύετε.
 • Αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τον στοιχηματισμό και τον τζόγο, τότε μπορείτε να αποστείλετε ένα e – mail στη διεύθυνση [email protected], ώστε να ζητήσετε τον αποκλεισμό σας από τη Betrebels.
 • Αν επιθυμείτε να μιλήσετε με κάποιον αναφορικά με πρόβλημα εθισμού στο τζόγο, επικοινωνήστε με την GamCare.

GamCare

Η GamCare είναι ο Βρετανικός Εθνικός Οργανισμός που ασχολείται με την επιρροή του τζόγου στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Η Betrebels.com συνεργάζεται με την GamCare, έχοντας ως στόχο να βοηθήσει στην ανάπτυξη διαχείρισης και μεθόδων αναφορικά με την προβληματική ενασχόληση με τον τζόγο, σε συνεργασία με τον Κώδικα Καλής συμπεριφοράς και Κοινωνικής ευθύνης.

Σε περίπτωση που ανησυχείτε ότι ο τζόγος μπορεί να έχει αρνητική επιρροή σε εσάς τον ίδιο ή σε κάποιον που γνωρίζετε, τότε οι ακόλουθες ερωτήσεις ενδέχεται να σας βοηθήσουν ώστε να βρείτε την απάντηση.

Game Care

Νομίζετε ότι είστε εθισμένος στο τζόγο; / Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 • Ο τζόγος δεν σας αφήνει να πηγαίνετε στη δουλειά, στο σπίτι ή στο πανεπιστήμιο;
 • Στοιχηματίζετε για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα ή τη μη ικανοποιητική ζωή σας;
 • Αφού έχετε χάσει στοιχηματίζοντας, αισθάνεστε πως πρέπει να κερδίσετε πίσω το ταχύτερο τις απώλειές σας;
 • Στοιχηματίζετε μέχρι να χάσετε όλα τα χρήματα σας, ακόμη και να μην έχετε να αγοράσετε το εισιτήριο του λεωφορείου ή έναν καφέ;
 • Έχετε πει ποτέ ψέματα για να καλύψετε το ποσό των χρημάτων και το χρόνο που χάσατε, ενώ στοιχηματίζατε;
 • Σας κριτικάρουν οι άλλοι για τη συνήθεια σας αυτή;
 • Έχετε πει ποτέ ψέματα, έχετε κλέψει ή δανειστεί χρήματα για να ικανοποιήσετε τις συνήθειές σας αναφορικά με τον τζόγο;
 • Αισθάνεστε απρόθυμος να χαλάσετε χρήματα που πρόκειται να στοιχηματίσετε, πάνω σε κάτι άλλο;
 • Έχετε χάσει το ενδιαφέρον για τους φίλους σας, την οικογένεια σας και για άλλα ενδιαφέροντα;
 • Όταν αντιμετωπίζετε απογοητεύσεις, τσακωμούς ή κάποια αναστάτωση, αυτό σας ωθεί να θέλετε να στοιχηματίσετε ως μέσο διαφυγής ή λήθης;
 • Ο τζόγος σας προκαλεί κατάθλιψη ή αίσθημα αυτοκτονίας;

Σε όσες περισσότερες ερωτήσεις απαντήσατε θετικά, τότε κατά πάσα πιθανότητα αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το τζόγο.

Αν επιθυμείτε να μιλήσετε με κάποιον αναφορικά με προβλήματα τζόγου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της GamCare, στο  www.gamcare.org.uk ή καλέστε τηλεφωνικά στην Εμπιστευτική Γραμμή Βοηθείας στο 0044 845 6000 133.

Η Betrebels.com αναγνωρίζει τον οργανισμό Gamblers Anonymous και τη δέσμευση αυτού να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με το τζόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον οργανισμό Gamblers Anonymous, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.gamblersanonymous.org , ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους στην ακόλουθη διεύθυνση:

Gamblers Anonymous

International Service Office

P.O. Box 17173, Los Angeles, CA 90017

+1 (213) 386-8789

Ο οργανισμός Gamblers Anonymous παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε όσους σχετίζονται παθολογικά με το τζόγο και είναι ιδιαίτερα σημαντικό και απαράβατος κανόνας ότι τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

Στοίχημα για Ανηλίκους

Η ταυτότητα των παικτών επιβεβαιώνεται κατά τη στιγμή της εγγραφής τους και όταν τα στοιχήματα τοποθετούνται χρησιμοποιώντας έναν Προσωπικό Κωδικό Αναγνώρισης. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, ή σε αντίστοιχη νόμιμη ηλικία που να τους επιτρέπεται ο στοιχηματισμός και ως αποδεκτή ηλικία θεωρείται η μεγαλύτερη εκ των δύο. Όποιος παίκτης χρησιμοποιεί ανακριβή ή αναληθή στοιχεία αναφορικά με την ηλικία του, δεν θα λάβει τα κέρδη του από τη συμμετοχή του στα παιχνίδια και θα υποστεί τις επιπτώσεις όπως αυτές ορίζονται από τη νομοθεσία.

Συστήματα Φιλτραρίσματος

Σε περίπτωση που ο υπολογιστή σας χρησιμοποιείται από φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας οι οποίοι είναι κάτω των 21 ετών, και επιθυμείτε να προφυλάξετε την σύνδεση με την σελίδα της BetRebels, παρακαλούμε όπως κλικάρετε εδώ, ώστε να εγγραφείτε με τον προτεινόμενο πρόγραμμα φιλτραρίσματος GamBlock.